Selecteer een pagina

Visie & Missie

Visie

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Veranderingen om ons heen vragen om vroegtijdig anticiperen en aanpassen. Het vermogen om onder veranderende omstandigheden snel nieuw en effectief gedrag te ontwikkelen, vereist dat medewerkers en teams in korte tijd leren uit ervaringen en ook ‘leren om te leren’.

Go Agile heeft jouw organisatie in korte tijd klantgericht en wendbaar gemaakt. Klanten hebben dat gemerkt aan je medewerkers. Wat vooral opvalt is de toegenomen klantgerichtheid, motivatie, het werkplezier en vermogen als team samen te werken en te leren. Je medewerkers voelen zich verbonden met je klanten, met elkaar en met de organisatie. Go Agile heeft er aan bijgedragen deze cultuur van samenwerken en leren binnen jouw organisatie te versterken.

Missie

Go Agile wil bijdragen aan het wendbaar maken van organisaties in een snel veranderende wereld, waarin anticiperen en aanpassen voor elke organisatie noodzakelijk is. Wij geloven dat medewerkers daardoor met meer bevlogenheid en werkplezier hun bijdrage kunnen leveren. Als netwerkorganisatie van Agile gecertificeerde trainers, adviseurs en coaches, zijn wij gespecialiseerd in het versterken van gedrag, houding en vaardigheden op het gebied van leren in teams, samenwerken en zelfsturing. Wij begeleiden individuen, teams en organisaties in de verandering naar de Agile mindset. In co-creatie met jou worden programma’s ontwikkeld in de vorm van advies, begeleiding, training en coaching.