Selecteer een pagina

Agile Café

We brengen professionals uit verschillende branches, maar met vergelijkbare uitdagingen bij elkaar in een ongedwongen sfeer. Het eerstvolgende Agile Café is op woensdag 21 februari 2018 van 16:30 – 21:30 uur in Bar Lot in Utrecht.

Het gaat in Agile werken en Scrumteams om snelheid en efficiëntie. Eén van de doelen van Agile werken is het voortdurend verbeteren van het samen werken in teams. Het lukt veel teams niet om beter te presteren dan het beste teamlid uit een team alleen zou kunnen, zo stellen verschillende wetenschappers vast. Ook in het contact met onze klanten pikken we de signalen op dat het leren in teams achterblijft. Geleid door jouw uitdagingen, creëren we op deze avond inspiratie en werkbare oplossingen.

Hoe bevorder jij het leren in teams?

Ontmoeten & Happen

Midden in de Urban Jungle van Rijnsweerd komen we bij elkaar in Bar Lot, Euclideslaan 60, 3584BN in Utrecht.Je kunt hier prima parkeren. Om 16:30 uur start de inloop van het Agile Café met een hartverwarmend soepje en een zinneprikkelend broodje.

Kennisdelen & Breinstromen

Om stipt 17:00 uur trappen we af met het thema van deze avond: Leren en ontwikkeling in teams. Op actieve en creatieve wijze gaan we met elkaars vraagstukken aan de slag. Graag delen wij met jou onze 180 jaar ervaring in het werken met groepen.

 

Laven & Verbinden

Tegen 20:30 uur is het inhoudelijk deel van het Café afgerond en gaan we door met de borrel. Er is dan ruim gelegenheid tot nabeschouwen, nagenieten en netwerken.